Riolering verstopt? - Rioolbedrijf Hopman

Rioolbedrijf Hopman
Hoofdweg 150
8474 CL  Oldeholtpade
Tel:   05 61 61 00 95
Mob: 06 10 46 51 06

Title
Ga naar de inhoud
Riolering

Riolering verstopt?
Problemen met de riolering komen meestal onverwacht en dienen vaak snel opgelost te worden omdat men vaak geen gebruik meer kan maken van
het toilet, douche etc.

Wij komen bij u met een service wagen die specifiek is toegerust op het ontstoppen van afvoer, toilet en/of riool. Met deze wagen kunnen direct de meest voorkomende verstoppingsproblemen worden verholpen. De eerste stap is altijd het verhelpen van de verstopping via een ontstoppingspunt of direct vanaf het punt van de verstopping. Het rioolstelsel wordt doorgespoten om zo de verstopping te verwijderen.

Wij proberen zo milieuvriendelijk mogelijk te werken door voornamelijk mechanische ontstoppingstechnieken toe te passen. Denk hierbij aan het doorspuiten van de leidingen met hoge druk units en het vrijmaken van een geblokkeerde leiding met behulp van boorkoppen, freeskoppen, kettingen en snijmessen.

Ga niet zelf aan de slag met chemische ontstoppingsmiddelen. Deze middelen werken slechts tijdelijk en bovendien zijn ze schadelijk voor uw leidingen én uw gezondheid.


                                                                        
Terug naar de inhoud